MA BetongGolv AB

Om oss

MA BETONGGOLV är ett familjeföretag som drivs med över 30 års yrkeserfarenhet. Med åren har vi skapat goda relationer med både stora och små byggbolag i hela Sverige. Vi arbetar med objekt direkt mot beställare, både inom industrin och till privatpersoner. Vi är ledande inom gjutning av industrigolv, lagerlokaler, hårdbetonggolv och villagrunder med mera.

Vi tar gärna helhetsuppdrag med allt från formning, armering och gjutning till fullt färdiga golv där vi använder en modern och välskött maskinpark för perfekt resultat.

MA BETONGGOLV finns i Anderstorp men har hela Sverige som arbetsplats.

Varför välja oss?

Erfarenhet och resurser

Med många år i branschen har vi jobbat med allt ifrån bryggor, stora laserläggare, manuell gjutning. I dagens läge arbetar vi mest med Someros copperhead som vi utför både lutande och plana golv medså att toleranskraven för Klass A och Klass B uppfylls.

Industrigolv

För ett slitstarkt golv så stål glättas ytan (poleras). För höga avnötninskrav så är strö hårdbetong ett alternativ. Våra killar har många års erfarenhet och jobbar ständigt med båda metoderna.

Gnosjöandan

Då vi befinner oss i GGVV-regionen så genomsyras vår verksamhet av den beryktade "Gnosjöandan".

Nätverk

Vi har en mycket god relation med både våra leverantörer och kunder. Vi arbetar ihop med ett antal leverantörer som vi har ett mycket stort förtroende för.