MA BetongGolv AB

Våra tjänster

Vi tar gärna helhetsuppdrag med allt från formning, armering och gjutning till fullt färdiga golv där vi använder en modern och välskött maskinpark för perfekt resultat.

Industrigolv

Med lång erfarenhet av industrigolv som vi arbetar allra mest med, så håller vi en väldigt hög kvalitet med hållbarhet, planhet och ytfinish.

Med hjälp av våra laserläggare och åkglättare så gjuter vi allt från små jobb upp till några tusen kvadrat per dag.

På grund av ett gott samarbete med våra kunder och leverantörer så kan vi ständigt utvecklas, effektiviseras och komma fram till rätta lösningar.

Armering

Vi marknadsförs mest kompletta sortiment av armering och omfattar alla typer av konstruktioner. Genom att välja en lösning där vi levererar produktionsanpassad armering till dig blir din konstruktion mer effektiv.

Kontakta våra armeringsspecialister redan på projekteringsstadiet så hjälper vi dig att skapa den mest kostnadseffektiva lösningen för ditt projekt.

Hårdbetong

Till ett golv som kräver lite högre slitstyrka så rekommenderar vi ströhårdbetong, då golvet klarar av mer slitage av tex truckar.

Med bra samarbete med leverantörer och hundratusentals kvadratmeter lagda ströhårdsbetonggolv genom åren så håller vi bästa tänkbara kvalitet.

Villa, Attefall, Garage

Självklart gjuter vi även plattor till villor, Attefalls hus och garage!

Med massor nöjda kunder av tex. våra synliga villaplattor så har efterfrågan bara blivit större och större.